Skip to main content

Alarm/paniekknop

Helaas kan het voorkomen dat een klant andere verwachtingen heeft, zich hierdoor misdraagt of agressief word, dit is natuurlijk onacceptabel. Wij zullen de dames ten alle tijden beschermen en daardoor is iedere ruimte voorzien van een alarm/paniekknop.
Na het indrukken van deze knop komt er bij ons een melding binnen en zal er een luid alarm afgaan. Dit alarm is door collega’s in de kamers naast jou te horen zodat zij ook kunnen ingrijpen waar nodig.
Natuurlijk zijn wij snel ter plaatsen wanneer de knop is ingedrukt, wij bevinden ons om maximaal 100 meter afstand van alle werkkamers.

Sanitaire voorzieningen

Alle kamers zijn voorzien van wasbakken met warm en koud stromend water. Ook zijn er in alle panden voldoende douchegelegenheden en zijn ruimte toiletten.
Iedere dag worden de kamers voorzien van schone handdoeken, maar mocht je extra handdoeken nodig hebben, zijn deze altijd te krijgen bij ons op kantoor.

WIFI (gratis)

Al onze panden zijn voorzien van gratis WiFi zodat je altijd met je vrienden en familie kunt spreken, zelfs als zij in het buitenland zijn.

Beddengoed

Alle kamers worden iedere dag voorzien van schoon beddengoed, mocht het beddengoed tussendoor vervangen moeten worden, mag je altijd op kantoor langskomen om schone te halen.

Koffie en thee

Er is altijd een mogelijkheid om gezellig een kopje koffie te doen. Wel zin in een pauze, maar geen zin in een praatje, dan neem je lekker je koffie mee naar de kamer.

TV

Zin om in je pauze even lekker te ontspannen of heeft je klant wat extra stimulatie nodig, geen probleem, alle kamers zijn voorzien van televisies.

Camera toezicht

Dienstdoende beheerder houdt 24 uur per dag cameratoezicht via laptoptop/telefoon om er voor te zorgen dat er zich geen ongewenste praktijken voordoen in de panden. Beelden worden opgeslagen zodat wij de beelden, indien nodig, kunnen overdragen aan de politie.