Skip to main content
Regels zijn regels

Regelgeving Casa Maria Deventer

In Nederland is het uitvoeren van prostitutie legaal. Echter zitten er wel, net zoals bij andere beroepen regels aan verbonden. Wil je bij ons werken, dan hanteren wij een leeftijd van minimaal 21 jaar oud. Er zijn een tal aan redenen waarom iemand in de prostitutie wilt werken, maar onthoudt altijd goed dat het je eigen keuze moet zijn. Niemand mag je dwingen om dit werk uit te voeren.

Kamer huren? Neem contact op

Paspoort

Je dient ten alle tijden in het bezit te zijn van een paspoort of Identificatiebewijs uit EU-land of Eer-land als je wilt werken in de prostitutie. Ook een Nederlandse verblijfsvergunning waarop aangegeven is dat je mag werken is een geldig document.

Voor meer informatie kijk je op de website van de rijksoverheid.

KVK Inschrijving

Je kunt alleen als ZZP’er een kamer huren. Om ZZP’er te worden dien je je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Dit moet je doen met de juiste branchecode, namelijk 6909. Dit hoeft niet specifiek prostitutie te zijn, maar je inschrijving moet wel gedaan worden met deze code.
Mocht je vragen hierover hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Of kijk op de website van de KVK.

GGD

Hygiëne is op alle fronten erg belangrijk en staat bij ons daarom dus ook in het vaandel. Dit betekend dat je, naast dat je ten alle tijden veilig en hygiënisch werkt, ook zo met de werkruimtes omgaat.

Daarnaast is het belangrijk dat je je regelmatig laat controleren op soa’s. Als prostitué in Nederland kan je je gratis laten testen bij de GGD. Heb je een eigen huisarts, dan kan je er ook voor kiezen om regelmatig langs je huisarts te gaan voor een test.

Voor meer informatie kijk je op de website van GGD Ijsselland

BRP Inschrijving

Om je te kunnen inschrijven bij de KvK, moet je ingeschreven staan bij een gemeente in Nederland. Dit betekend dat je een woning moet hebben in Nederland om je eigen bedrijf te kunnen starten.

Meer over Basisregistratie Personen

Onze regels

Huisregels

Naast de wet en regelgeving zoals is vastgelegd door de rijksoverheid hanteren wij ook een aantal belangrijke regels.

Het in het bezit hebben of het gebruiken van drugs, heling, diefstal of andere strafbare feiten accepteren zijn niet. Wanneer wij vermoedens hebben van mensenhandel of iets soortgelijk zullen wij direct melding maken bij de politie.

Respect is erg belangrijk en dit kunnen jullie van ons verwachten maar dit verwachten wij ook terug. Dit betekend dat je altijd netjes omgaat met alle ruimtes en spullen en dat je zorgt dat je ten alle tijden hygiënisch werkt.

Naast alle praktische zaken, wordt er van je verwacht dat je mimimaal een van de volgende talen spreekt; Nederlands, Engels, Duits of Spaans, zodat je ten alle tijden duidelijk met ons en natuurlijk de klanten kunt communiceren.

Kamer huren? Neem contact op